1ste Magazine Voetbal Friesland voor Sipke Hulshoff

Eerste exemplaar Voetbal Friesland Magazine voor SC Cambuur trainer Sipke Hulshof.

Vrijdagavond 27 oktober is in het SC Cambuurstadion het eerste exemplaar van het gloednieuwe voetbalmagazine Voetbal Friesland aan SC Cambuur trainer Sipke Hulshoff overhandigd.


Voetbal Friesland zal 6x per jaar verschijnen en geeft de voetbalverenigingen een platvorm om eigen clubnieuws met haar achterban en andere belangstellenden uit de regio te delen. Dit gebeurt niet alleen via een magazine maar ook middels een website. In Voetbal Friesland vindt u geen wedstrijdverslagen, maar achtergrondverhalen, nieuws en activiteiten van de voetbalvereniging uit de regio. Deelnemende voetbalverenigingen ontvangen voor hun geleverde content van Voetbal Friesland een sponsorbijdrage. Daarnaast kunnen binnenkort zowel de voetbalverenigingen als hun leden en supporters via www.voetbalfriesland.nl profiteren van kortingen en leuke acties die deelnemende bedrijven uit de regio aanbieden! Deze bedrijven hebben zich verbonden aan Voetbal Friesland en dragen voetbal een warm hart toe.

Ook Makelaardij Jaap Kingma is deelnemende partner in het magazine.

Vanaf vandaag is de bijbeborende website in de lucht gegaan: www.voetbalfriesland.nl

Makelaardij Jaap Kingma wenst de initiatiefnemers Jos Miedema en Jouke Dantuma heel veel succes met deze aanwinst op voetbalgebied in onze regio.

Recent nieuws