Wat zeg je... doen we het, of niet?!

Het is al bijna weer eind mei en ook al zouden we met elkaar liever even een ctr-alt-del knop in willen drukken om 2020 opnieuw op te starten, helaas... dat zit er niet in.

Wat normaal was is, ‘for the time being’ ver naar de achtergrond gegleden en langzaam komt de wereld weer een beetje op gang. Veel zaken moeten worden heroverwogen, ons gedrag, onze manier van leven, onze houding ten opzichte van elkaar en de wereld en ik denk dat een ieder na zoveel weken 'opgesloten' zitten ook op een nieuwe wijze naar zichzelf en naar zijn gezinssituatie kijkt. Alles is veranderd, daar ontkomen we niet aan en dat wat altijd maar gewoon was, is nu best bijzonder.

Met de kinderen weer naar school, aangepaste werktijden op aangepaste locaties, vergt van alle gezinsleden veel aanpassingsvermogen en wij kunnen ons zo voorstellen dat ook logistiek en ruimtelijk nog al wat van elkaar wordt gevraagd. Er zal in de toekomst wellicht meer thuis gewerkt kunnen en moeten worden en hoe fijn is het dan, dat je daar ook echt de ruimte voor kan hebben. Niet langer met je laptop aan de keukentafel maar een kantoortje inrichten, zodat je geconcentreerd kan werken en niet iedereen in elkaars 'aura' loopt, waardoor je concentratievermogen niet optimaal is.

Is het daarom niet eens tijd om te kijken naar je huidige huisvesting? Past je woning nog bij deze veranderende omstandigheden of groei je toch wel uit je jasje? Wil je niet eens gaan kijken wat de mogelijkheden zijn om over te stappen naar een ruimere woning, of eens kijken wat je nog aan mogelijkheden hebt qua verbouwing binnen je hypotheekmogelijkheden?

Laat ons eens mee kijken naar de waarde van je woning, of naar de mogelijkheden om je hypotheek aan te passen zodat je weer wat armslag hebt voor de toekomst. Wij hebben experts op dat gebied in huis en een afspraak is gauw gemaakt.

Met de toezegging van de gemeente om binnenkort in de gemeente ruimte te maken voor 150 woningen, is het misschien juist nu wel de tijd om je bestaande woning te verkopen. Daarbij is het nu echt de mooiste tijd van het jaar om je woning op de meest voordelige wijze in de markt te zetten. 

Schroom vooral niet, we willen je graag van dienst zijn!

mei 2020 - Ida van der Velde

Recent nieuws