Fenna Mulder

Makelaar/taxateur

"Voor het makelaarsvak kiezen was voor mij een bewuste keuze. Nadat ik een opleiding tot directiesecretaresse had afgerond en werkzaam werd op een makelaarskantoor, besloot ik om de opleiding tot makelaar/taxateur te doorlopen omdat toch mijn voorkeur lag bij het actief bezig zijn met de woningverkoop. Na een periode bij een makelaarskantoor in Leeuwarden te hebben gewerkt ben ik uiteindelijk in 2010 overgestapt naar Burgum waar ik bij Jaap als makelaar/taxateur aan de slag ben gegaan.

De dagen dat er geen tijd en ruimte meer is om op een klok te kijken zijn voor mij de mooiste. De verscheidenheid in werkzaamheden van woningbezichtigingen, verkopen, taxaties, onderhandelingen tot verkoopgespreken en te koop borden in bevroren grond drukken, maken het vak makelen tot een van de meest diverse die er is..

Ik denk snel en aarzel niet in het zoeken naar de juiste weg bij een verkoopopdracht. Ik ben slagvaardig en investeer graag tijd in het onderlinge contact tussen makelaar en opdrachtgever of dit nu voor verkoop of aankoop is. Ik vind het van grote meerwaarde dat een verkoper met een goed gevoel zijn/haar sleutel overhandigt aan de nieuwe bewoner en dat een ieder blij aan een nieuwe fase in zijn/haar leven begint."