Partners

Overbosch Financieel Advies

Ruim 23 jaar geleden leerde Henk Overbosch de eerste kneepjes van het hypotheekvak bij zijn eerste werkgever en via verschillende banken en diverse adviesfuncties is hij uitgegroeid tot een allround financieel adviseur met zeer veel ervaring. Zijn werkwijze kenmerkt zich door een rustige en eenvoudige uitleg van de financiële situatie, waarbij de wens van de klant altijd voorop staat.

Website: https://www.overboschfinancieeladvies.nl


Energie(k)loket Tytsjerksteradiel

Dertien bedrijven, specialisten in het energiezuiniger maken van woningen, de beide bankinstellingen en de gemeente Tytsjerksteradiel hebben de handen ineen geslagen. Samen gaat men vanuit een speciaal Energieloket, dat is ondergebracht in een bestaande woning uit de jaren zestig, de particuliere woningeigenaar een integraal concept aanbieden.

Het loket is er allereerst om woningeigenaren geheel vrijblijvend voor te lichten over de (financiële) voordelen van woningisolatie en voorzieningen die leiden tot minder energieverbruik.

Website: http://energiek-loket.nl/

 

Expert Burgum

Expert begrijpt 't. Bij Expert Burgum staat namelijk alles in het teken van klantvriendelijkheid. U kunt bij ons in de winkel op uw gemak de nieuwste producten bekijken en vergelijken. Maar het belangrijkste speerpunt is persoonlijke aandacht voor de klant. Zo voorzien wij u graag van deskundig advies op maat. Daarnaast kunt u van ons de beste service verwachten, vertrouwd dichtbij!

Website: https://www.expert.nl/burgum


Fotografie Majella

Passie voor fotografie, en communicatie & marketing als vakgebied, ik vind het een geweldige combinatie! Met beeld kun je heel veel vertellen. Zoals kwaliteit, sfeer, emotie, hierdoor ben je goed in staat een product of dienst te verkopen.

Jouw woning als droomhuis in de verkoop? Ik help je graag! Ik maak een sfeervolle impressie van alle aanzichten van de woning. Potentiële kopers moeten enthousiast worden bij het zien van de foto’s en graag een bezichtiging willen, dat is mijn doel.

Website: https://fotografiemajella.nl/


DecoHome De Vries

Website: http://devries-burgum.nl


Meubelfabriek Westra bv. Burgum

Feico Jr. Westra en Sandra runnen samen een uniek Fries bedrijf waar met puur en eerlijk hout wordt gewerkt. Feico’s ontwerpen komen vooral voort uit constructieve ideeën waar de vorm aandacht moet trekken naar de constructies, maar ook vooral de creatieve oplossingen voor het been en ruimte problemen zijn peilers in zijn ontwerpen.

Website: http://meubelfabriekwestra.nl

Woningkeur Surhuisterveen

Woningkeur Surhuisterveen is actief in de noordelijke regio. ”Voor ik met bouwkundige keuringen begon heb ik ruim 10 jaar ervaring bij een aannemer opgedaan, waarvan de laatste jaren als uitvoerder. In 2006 ben ik bouwkundig inspecteur bij de Woningkeur Groep geworden. Behalve in bouwkundige keuringen ben ik ook gespecialiseerd in energiekeuringen. Van energie maatwerkadviezen tot thermografie. Ondertussen doe ik dit voor meerdere gemeentes en consortia in de noordelijke regio. Voor een bouwkundig goed en energiezuinig huis in de noordelijke regio kunt u dus bij mij terecht.”

Website: http://woningkeur.nl/