Verkopen doen wij zo...

Dan komt daar het moment dat je besluit om je woning te verkopen. Dit kan zijn omdat de woning te klein wordt, je was per slot nog jong en met zijn tweeën toen je de woning kocht. Inmiddels met een groter wordend gezin is er meer ruimte nodig en wordt het tijd om de stap naar een grotere woning te maken.

Bedankt en tot ziens?

Als makelaar proberen wij ons best voor je te doen gedurende het volledige verkoopproces en hopen dan ook na een overdracht dat je tevreden over ons bent. Vanuit Funda wordt er enkele malen een mail naar je gezonden om ons op een aantal zaken te kunnen beoordelen. Dit willen wij van harte bij je aanbevelen, evenals het schrijven van een recensie over hoe wij als makelaar voor je hebben gewerkt.

Wij staan open voor verbetersuggesties en bespreken de binnen gekomen beoordelingen ook met elkaar om te kijken waar voor ons aandachtspunten zouden kunnen liggen.

Vind je het vervelend om dit via een beoordeling te doen, laat ons dan telefonisch dan wel per mail vinden wat je van onze dienstverlening vindt, want we zien je als klant natuurlijk graag terugkomen in de toekomst.

Als ons werk er dan op zit, rest ons niets anders dan je de hand te schudden en je het allerbeste te wensen in je nieuwe woonomgeving.