Een eerste kennismaking

Natuurlijk kunnen het ook minder leuke zaken zijn die je aanzetten tot verkoop; het versterven van ouders waardoor het ouderlijk huis leeg komt te staan en verkocht moet worden, of in geval van scheiding waar, na een minder prettige periode, iets moet worden afgesloten met de definitieve verkoop van een echtelijke woning.

Goed bekeken is het verkopen van die woning een emotioneel gebeuren, of het nu om een leuke of minder leuke reden gaat. Van groot belang daarbij is, dat je in dit proces wordt bijgestaan door professionals die weten waar ze mee bezig zijn en dit proces voor je begeleiden.

Waar begin je die zoektocht naar de juiste makelaar. Het internet staat er vol mee en natuurlijk kun je kiezen voor een internet aanbieder, of de dichtstbijzijnde makelaar, maar is dat wat je wilt? Is het niet zo dat, wanneer je die persoon binnenlaat in de woning die verkocht gaat worden en aan wie je het 'levensverhaal' van de woning vertelt,  je daar toch ook wel een goed gevoel bij moet hebben?

We bieden daarom een gratis kennismakingsgesprek aan. Ben je nog in een oriënterende fase en wil je nog geen verwachtingen scheppen, kom dan gerust naar ons kantoor of maak een afspraak voor een gesprek bij ons op kantoor. Dit is altijd mogelijk en we zullen al je vragen beantwoorden over verkoop. Schroom daarin niet om ook je verwachtingen uit te spreken. Wij kunnen dan ook kijken of wij die verwachtingen al dan niet waar kunnen maken.

Wil je dat wij bij je thuis komen kijken, om te zien of er tussen beiden maar ook tussen de woning en de makelaar een klik is, maak dan gerust een afspraak. Een kennismakingsgesprek is volledig vrijblijvend.