Tijdelijk GRATIS proefverkopen

De woningmarkt draait overuren en bij veel mensen gaat het kriebelen... "gaan we verkopen?", "willen we nog iets anders?", "wat zijn onze kansen?

Het starten van een actieve verkoop beginnen met een fiks bedrag aan promotiekosten die betaald moeten worden kan dan een drempel worden om over heen te stappen en toch die stap te nemen. Dat snappen wij als geen ander. Het is ook een behoorlijk bedrag om eens even te kijken of het gaat lukken of niet.

Wij willen daarom iedereen de gelegenheid bieden om onze dienstverlening een jaar lang zonder OPSTARTKOSTEN voorafgaand aan het verkooptraject te proberen. Wordt het verkopen uiteindelijk niet succesvol, dan betaal je ons niets en stop je de verkoop.

Weten wij je woning binnen die periode te verkopen, dan betaal je een met de makelaar afgesproken courtagebedrag en maximaal €500,= promotiekosten aan ons. Dit is altijd inclusief de BTW. 

Door voor jou als opdrachtgever het beste resultaat uit de verkoop te halen, hopen wij dat de financiële afronding voor jou als verkoper en ons als makelaar tot een positieve afwikkeling zal leiden.

No-Cure  No-Pay! Ik zou zeggen, wacht niet langer en pak die kans om eens te kijken of wij er met jou in kunnen slagen je toekomstdromen waar te maken.