Bouwkundige keuring

€ 350,00 Incl. BTW

Roze bril op of bouwkundige ogen mee?

Een huis kopen is voor jou geen alledaagse bezigheid, het beoordelen van de bouwkundige staat ervan voor ons wél! Tijdens de uitgebreide visuele, bouwtechnische keuring wordt de woning nauwkeurig én onafhankelijk beoordeeld. Gebreken en achterstallig onderhoud worden gelokaliseerd en gefotografeerd. Het bouwkundig rapport geeft vervolgens een concreet en helder beeld van de staat van de woning, incl. een raming van herstelkosten op korte en lange termijn. De foto’s maken het rapport compleet. Onze rapportages worden opgesteld volgens de NHG richtlijnen en derhalve door alle financiële instellingen geaccepteerd. Je krijgt dit waardevolle document standaard zowel per post als digitaal toegezonden.

Nieuw: voor Engelstalige kopers bieden wij nu ook de mogelijkheid van een complete rapportage, professioneel in het Engels vertaald. Hiervoor wordt een toeslag berekend.

Download hier een voorbeeld keuringsrapport http://www.woningkeur.nl/pdfs/woningkeur-bouwkundige-keuring.pdf

Let goed op als je prijzen gaat vergelijken: de meeste makelaars hanteren tarieven waar nog 21% btw overheen komt! Wij houden van transparantie en hanteren daarom inclusief btw bedragen!

Vragen over dit product?

Bel ons tijdens kantooruren op 0511 - 469 269 of vul het formulier hieronder volledig in en wij zorgen ervoor dat er geen onduidelijkheden meer zijn wat betreft dit product.

Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.