Selfservice verkooppakket

€ 850,00 Incl. BTW

Direct starten met de verkoop van je woning, voor een vaste prijs van € 850,-  en 0,0 % courtage! Een compleet verkooppakket, met plaatsing op Funda! Gemakkelijk en voordelig je woning verkopen, met ondersteuning van een eigen makelaar. Hieronder zie je hoe dit complete pakket er uit ziet. Natuurlijk kun je altijd overstappen naar ons full service verkooppakket. Wij werken conform de Voorwaarden van de NVM.

Het selfservice verkooppakket is voor een periode van 6 maanden. Verlenging met 6 maanden is mogelijk voor € 500,-.

Naast het selfservice verkooppakket kun je extra diensten afnemen voor een optimale verkoopstrategie. Je vindt deze extra producten hier.

Met het kopen van het selfservice verkooppakket kun je direct aan de slag. Wij maken een afspraak om langs te komen voor verkoop- en vraagprijsadvies. Je maakt de tekst voor de aanbieding op funda en maakt zelf de foto’s en vult de aanmeldingslijsten in. Wij zetten de aanmelding klaar voor Funda waarna je een definitief akkoord geeft voor de aanmelding. Wijzigingen nadat er een akkoord is verstrekt zullen in rekening worden gebracht (zie ook  “extra opties selfservice”). Wanneer er bezichtingsverzoeken zijn, dan mailen wij deze naar je toe, maak je zelf de afspraak en leidt zelf de gegadigden door de woning. Mocht het tot onderhandelingen komen, dan komen wij weer in beeld. Wij verzorgen de onderhandelingen en maken een koopakte op. Deze koopakte mailen wij naar jou als verkoper en jij zorgt ervoor dat deze door partijen wordt ondertekend. Wij zorgen er vervolgens voor dat de notaris wordt geïnstrueerd. Kortom: de een ideale samenwerking met ons als NVM makelaar.

Let goed op als je prijzen gaat vergelijken: de meeste makelaars hanteren tarieven waar nog 21% btw overheen komt! Wij houden van transparantie en hanteren daarom inclusief btw bedragen!

Klik op de onderstaande link voor tips om uw huis optimaal te presenteren: https://youtu.be/ucluG6RciIA

Vragen over dit product?

Bel ons tijdens kantooruren op 0511 - 469 269 of vul het formulier hieronder volledig in en wij zorgen ervoor dat er geen onduidelijkheden meer zijn wat betreft dit product.

Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.