Selfservice verkooppakket

€ 850,00 Incl. BTW

Direct starten met de verkoop van uw huis, voor een vaste prijs van € 850,-  en 0,0 % courtage! Compleet verkooppakket, met plaatsing op Funda! Gemakkelijk en voordelig uw huis verkopen, met ondersteuning van uw eigen makelaar. Hieronder ziet u hoe dit complete pakket er uit ziet. Natuurlijk kunt u altijd overstappen naar ons fullservice verkooppakket. Wij werken conform de Voorwaarden van de NVM.

Het selfserviceverkooppakket is voor een periode van 6 maanden. Verlenging met 6 maanden is mogelijk voor € 500,-.

Naast het selfservice verkooppakket kunt u extra diensten afnemen voor een optimale verkoopstrategie. U vindt deze extra producten hier.

Met het kopen van het selfservice verkooppakket kunt u direct aan de slag. Wij maken een afspraak om langs te komen voor verkoop- en vraagprijsadvies. U maakt de tekst voor de aanbieding op funda en maakt zelf de foto’s en vult de aanmeldingslijsten in. Wij zetten de aanmelding klaar voor Funda waarna u een definitief akkoord geeft voor de aanmelding. Wijzigingen nadat er een akkoord is verstrekt zullen in rekening worden gebracht (zie ook  “extra opties selfservice”). Wanneer er bezichtingsverzoeken zijn, dan mailen wij deze naar u toe, maakt u zelf de afspraak en leidt zelf de gegadigden door uw huis. Mocht het tot onderhandelingen komen, dan komen wij weer in beeld. Wij verzorgen de onderhandelingen en maken een koopakte op. Deze koopakte mailen wij naar u en u zorgt ervoor dat deze door partijen wordt ondertekend. Wij zorgen er vervolgens voor dat de notaris wordt geïnstrueerd. Kortom: de een ideale samenwerking met uw NVM makelaar.

Klik op de onderstaande link voor tips om uw huis optimaal te presenteren: https://youtu.be/ucluG6RciIA

Let hier goed op als u prijzen gaat vergelijken: de meeste makelaars hanteren tarieven waar nog 21% BTW overheen komt! Wij houden van transparantie en hanteren daarom inclusief BTW bedragen!

Vragen over dit product?

Bel ons tijdens kantooruren op 0511 - 469 269 of vul het formulier hieronder volledig in en wij zorgen ervoor dat er geen onduidelijkheden meer zijn wat betreft dit product.

Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.