Bouwkundige verkoopkeuring

€ 199,00 Incl. BTW

Zekerheid over uw eigen huis

Bij de verkoop van uw woning, wilt u zekerheid over de bouwkundige staat ervan. Immers, als verkoper heeft u een meldingsplicht ten opzichte van de koper. Speel dus open kaart en voorkom dat u later wordt geconfronteerd met kosten voor gebreken waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld.

Tijdens de visuele, bouwtechnische keuring wordt uw huis op de belangrijkste bouwkundige onderdelen beoordeeld. Geconstateerde punten worden, geïllustreerd door foto’s, gerapporteerd. Deze rapportage kunt u aan potentiële kopers overhandigen en is een goede onderbouwing voor uw verkoopprijs.

Denkt u er ook aan dat bij verkoop van een woning ouder dan 10 jaar het energielabel verplicht is? Door dit tezamen met de verkoopkeuring uit te laten voeren krijgt u niet alleen een aantrekkelijke korting, maar bent u ook nog eens zeer compleet in uw informatie naar uw toekomstige koper!

Let hier goed op als u prijzen gaat vergelijken: de meeste makelaars hanteren tarieven waar nog 21% BTW overheen komt! Wij houden van transparantie en hanteren daarom inclusief BTW bedragen!

Vragen over dit product?

Bel ons tijdens kantooruren op 0511 - 469 269 of vul het formulier hieronder volledig in en wij zorgen ervoor dat er geen onduidelijkheden meer zijn wat betreft dit product.

Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.